fredag 19 november 2010

Döv, blind och tyst . . .

När jag var liten råkade jag (likt många andra) ut för alla dessa gamla farbröder & tanter som höll på och talade om vad vi fick och inte fick göra..... moraliserade våran tillvaro....... riktiga "moraltanter" hela bunten.... det var den gamla stammen!

Idag, några kilon senare.... känner jag att jag ligger i farozonen. Nu är det jag som tillhör den "gamla stammen", tänk vad tiden går!


Har märkt senaste åren att jag "hänger upp mig" på folk som inte svarar på tilltal, inte svarar på mejl eller liknande, det verkar som dessa människor bara tänker på sig själva...... agerar ungefär som aporna på bilden här ovan!

Jag varken ser, hör eller vill tala!

Även om man som mottagare inte gillar mejlet eller vad det nu tänkas kan vara, så kan man väl i alla fall kosta på sig ett enkelt svar.......
Jag jämnställer detta med att man hejar på någon ute på stan och den människan tittar till, men visar ingen reaktion över huvudtaget...... helt repektlöst . . . .

Vad är då "tilltal"?
Det kan vara mycket bl.a. mejl, sms eller liknande, i vart fall är det något där ALLA normala människor förväntar sig någon form av reaktion...... det kallar jag "tilltal".

Så återigen kommer den gamla devisen fram:

BEHANDLA ANDRA SÅ SOM DU SJÄLV ÖNSKAR BLI BEHANDLAD!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar